Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Λίγα λόγια για την Ευ-ζην Energy

Λίγα λόγια για την εταιρία…
Η ΕΥ-ΖΗΝ ENERGY δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ειδικότερα αναλαμβάνει την προμήθεια, τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτίρια, οικόπεδα ή αγροτεμάχια Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει ένα έργο από το αρχικό στάδιο της μελέτης και της διαδικασίας αδειοδότησης, μέχρι το στάδιο της υλοποίησης και την τελική παράδοση στον πελάτη. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα συμβολαίου συντήρησης, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του παραδοτέου.


Φιλοσοφία της ΕΥ-ΖΗΝ ENERGY…
Πρώτο μέλημα της εταιρίας μας ύστερα από συνεχής τεχνοοικονομική επιμόρφωση και κατάρτιση, στο τομέα των φωτοβολταικών συστημάτων, στο επίπεδο συνεργασίας με πελάτη επενδυτή κατά την υλοποίηση ενός έργου, ¨είναι και θα είναι πάντα το συμφέρον του¨ για αυτό αρχή μας είναι και απαίτηση από όλους τους συνεργάτες μας η πλήρης τεχνογνωσία και υπευθυνότητα κατά την υλοποίηση μιας επένδυσης.

Σκοπός και Όραμα της ΕΥ-ΖΗΝ ΕNERGY…
Είναι να διαδώσει ως επί το πλείστον την χρήση των φωτοβολταικών συστημάτων, έτσι ο κάθε άνθρωπος να επενδύσει και να κερδίσει πουλώντας ηλεκτρικό ρεύμα.
Μια επένδυση εγγυημένη πλήρως από πλευράς παραγωγής ενέργειας (ανεξάντλητη πηγή ο ήλιος), των τιμών πώλησης ενέργειας, όπως και εξασφαλισμένη απορρόφηση παραγωγής από οποιονδήποτε προμηθευτή.
Φυσικά με την επένδυση αυτή ο κάθε χρήστης συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος αποκτώντας έτσι οικολογική συνείδηση.

Λειτουργία της ΕΥ-ΖΗΝ ENERGY…
Σήμερα με την τεχνοοικονομική ομάδα που στελεχώνεται μπορεί να προμηθεύσει στους πελάτες επενδυτές της, την μελέτη, την ενεργειακή απόδοση, την δανειοδότηση, την προμήθεια των υλικών εγκατάστασης, και φυσικά την υλοποίηση της επένδυσης, δεν τελειώνει εδώ αναλαμβάνει και την ετήσια συντήρηση της επένδυσης για την άρτια λειτουργία της.
Φυσικά πάντα η λειτουργία της έχει προτεραιότητα το όφελος του επενδυτή, προμηθεύοντας τον με τα καλύτερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς.
Προϊόντα που έχουν τις καλύτερες προδιαγραφές και πιστοποιητικά CE, IEC61215, TUV SAFETY CLASS II και το κυριότερο οι ανταγωνιστικές τιμές.


Οι άνθρωποι της ΕΥ-ΖΗΝ ENERGY…
Oλα τα στελέχη της εταιρίας που είναι υπεύθυνα κατά αρμοδιότητα και που συμβάλλουν στην υλοποίηση της επένδυσης, έχουν εμπειρία, άρτια κατάρτιση, συνεχής επιμόρφωση και ενημέρωση στο τομέα των φωτοβολταικών.
Το τμήμα δανειοδοτήσεων για την χρηματοδότηση μιας επένδυσης έχει μεγάλη εμπειρία στις τραπεζικές συναλλαγές ενεργώντας πάντα προς συμφέρον του επενδύτη.
Το τμήμα πωλήσεων και προμηθειών είναι άρτια καταρτισμένο γνωρίζοντας την αγορά των φωτοβολταικών προϊόντων επιλέγοντας πάντα τα σωστά υλικά εγκατάστασης.
Το τμήμα μελετών – επίβλεψης – ενεργοποίησης και υπολογισμού ενεργειακής απόδοσης, είναι πανεπιστημιακής μόρφωσης με υπεύθυνο ηλεκτρολόγο μηχανολόγο του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Το τμήμα μηχανολογικών – ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων είναι έμπειροι τεχνίτες με πολυετείς προϋπηρεσία.

Είναι χαρά μας να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ως επί το πλείστον για τις φωτοβολταικές επενδύσεις, όπως και την λειτουργία του φωτοβολταικού φαινομένου.

Υπεύθυνη Εταιρίας Ευ-ζην Energy.
Καζανά Ανθή.



Φιλελλήνων 13 Δ.Ωραιοκάστρου Ν. Θεσσαλονίκης
Τηλ./Fax: 2310 605460. Κιν: 6974 790751.
E-mail: fzin71@otenet.gr
Web-site: http://fzinenergy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου